Wist je dat….?

…de gemiddelde aandachtsspanne van een internetgebruiker slechts ongeveer 8 seconden is? Dat is een van de redenen waarom het belangrijk is om een snelle laadtijd en boeiende inhoud op je website te hebben.

Daarom zorg ik ervoor dat het meteen duidelijk is voor de internetgebruiker wat jouw bedrijf doet!

…het kleurenschema van een website een belangrijke rol speelt bij het bepalen van hoe gebruikers deze ervaren? Studies hebben aangetoond dat kleur tot 60% kan bijdragen aan de acceptatie of afwijzing van een product of dienst.

Daarom adviseren wij om maximaal 5 kleuren te gebruiken.

…52% van het wereldwijde websiteverkeer in 2020 afkomstig was van mobiele telefoons? Daarom is responsief ontwerp, waarbij een website zich aanpast aan het scherm van de gebruiker, nu een standaardpraktijk in webontwikkeling.

Elke website welke Jacobs Webdesign aflevert is responsief op telefoon, tablet en laptop/Desktop.

…volgens een onderzoek van Microsoft, een trage laadtijd van de website een van de grootste frustraties van de gebruikers is? Bijna de helft van de internetgebruikers verwacht dat een site binnen twee seconden of minder zal laden.

De websites welke Jacobs Webdesign aflevert laadt gemiddeld 1,5 seconde.

JacobsWebdesign AI-technologie gebruikt? Door het gebruik van geavanceerde AI-technologie zijn we in staat om automatisch afbeeldingen te genereren voor onze webprojecten. Dit stelt ons in staat om unieke en visueel aantrekkelijke ontwerpen te leveren in een fractie van de tijd die traditioneel nodig zou zijn. Deze aanpak versnelt niet alleen het ontwikkelingsproces, maar zorgt ook voor een hogere mate van personalisatie en creativiteit, wat resulteert in websites die echt opvallen.

…Het bouwen van een responsieve website, die zich automatisch aanpast aan verschillende schermgroottes, is een cruciale stap in het moderne webdesign. Deze aanpak heeft meerdere voordelen die verder gaan dan alleen esthetiek. Ten eerste verbetert een responsief ontwerp de gebruikerservaring aanzienlijk. Of bezoekers nu toegang krijgen tot de website via een smartphone, tablet of desktopcomputer, een responsief ontwerp zorgt ervoor dat de inhoud op een leesbare en overzichtelijke manier wordt weergegeven.