Diensten

WEBDESIGN

Wireframing
User Interface Design
User Experience Design

ONTWIKKELING

Maatwerk
Webshops
Website infrastructuur

OPTIMALISATIE

SEO (vindbaarheid op zoekmachines) Onderhoud & Updates
Hosting

Webdesign

Mijn Proces

Ik geloof in nauwe samenwerking met mijn klanten om de best mogelijke resultaten te behalen. Mijn proces omvat:

  • Bespreking: Ik begin met een uitgebreide bespreking om jouw behoeften en doelstellingen in kaart te brengen.

  • Contentbepaling: We bepalen samen de juiste inhoud en boodschap voor je website.

  • Design: Ik creëer een visueel ontwerp dat jouw merkverhaal vertelt en de gebruikerservaring bevordert. Ik hou rekening met jouw merk, logo en huisstijl.

  • Oplevering: Na jouw goedkeuring van het ontwerp, ga ik over tot de ontwikkeling van je website. Ik hou je op de hoogte van mijn vooruitgang en geef je de gelegenheid om feedback te geven voordat de site live gaat.

Ontwikkeling

Hoe implementeer ik het uniek voor jouw onderneming ontworpen design dat aansluit bij jouw doelgroep? Jouw website wordt op maat gemaakt in een CMS. Dat houdt in dat iedereen deze eenvoudig kan gebruiken. Dit zorgt voor onder andere voor beveiliging van jouw website en persoonsgegevens en voor ongeëvenaarde stabiliteit. 

Optimalisatie

SEO

Een sterke online aanwezigheid gaat verder dan alleen een goed ontworpen website. SEO, of zoekmachineoptimalisatie, is cruciaal om ervoor te zorgen dat jouw site wordt opgemerkt. Als onderdeel van mijn SEO-diensten, optimaliseer ik jouw website om hoger te ranken in zoekmachineresultaten

Onderhoud en Updates

Het onderhoud van jouw website is net zo belangrijk als het ontwerpen en bouwen ervan. Ik bied regelmatige onderhouds- en update-diensten aan om ervoor te zorgen dat jouw site altijd up-to-date, veilig en efficiënt blijft werken.

Hosting

Betrouwbare hosting is cruciaal voor elke website. Daarom bied ik hoogwaardige hostingdiensten aan om ervoor te zorgen dat jouw site altijd beschikbaar en snel is. Met 99,9% up-time, dagelijkse back-ups en 24/7 monitoring, kan je erop vertrouwen dat jouw site in goede handen is.